Coaching

Ieder kind is uniek! Jouw kind ontwikkelt zich ook op zijn eigen manier. In zijn eigen tempo leert hij nieuwe skills aan die de basis vormen voor later. Helaas kan hij niet tot later wachten om deze skills zoals vlot rekenen, spellen en / of lezen met begrip onder de knie te krijgen. Op school in een volle klas bepaalt de juf of  meester namelijk het tempo ; die maakt keuzes die voor de hele klas verstandig en noodzakelijk zijn. Jouw kind is onderdeel van dit grote geheel, maar wijkt soms af van zijn klasgenootjes. Valt jouw kind hierdoor op?

Komt jouw kind ook boos of gefrustreerd uit school ? Lijkt jouw kind vast te lopen op school? Heeft jouw kind een steuntje in de rug nodig? Wil jouw kind graag vertellen hoe hij leert ? Twijfelt jouw kind aan zijn eigen kunnen? Valt hij op in de klas ?

Niet mee kunnen komen met het lestempo, meer uitleg nodig hebben, mindere concentratie kunnen ervoor zorgen dat jouw kind vastloopt. Ieder kind komt tot leren, soms met wat extra hulp van buitenaf. Ik zoek graag samen met jouw kind naar oplossingen om het leren fijner te laten verlopen. Simpelweg omdat zijn schooldagen leerzaam en leuk horen te zijn.

Wist je al dat coaching ook tijdens schooltijd kan plaatsvinden ? Op mijn eigen locatie kan dit op vrijdagochtend. Ook is het mogelijk dat ik op school (regio Alkmaar) langskom om jouw kind te observeren.